Onze diensten

Onze Uitgebreide Beveiligingsdiensten

Ontdek hoe Praesidion Security u een breed scala aan hoogwaardige beveiligingsoplossingen biedt. Onze diensten zijn ontworpen om uw eigendommen en evenementen te beschermen met expertise en toewijding.

Experts in Logistics Security - Vergunning AEO

Door gebruik te maken van onze diensten behaalt én behoudt u heel eenvoudig de status Authorised Economic Operator (AEO) met de Vergunning AEO-S.

Beveiligers ter plaatse:

Onze beveiligers ter plaatse staan 24/7 paraat om uw locatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen en zorgen voor een veilige omgeving.

Opstellen beveiligingsplannen en protocollen:

Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsplannen en protocollen om uw bedrijf of evenement te beschermen en voor te bereiden op mogelijke risico's.

Event Security:

Onze gespecialiseerde event security teams zorgen voor een veilige en probleemloze evenementenervaring, waarbij we proactief potentiële problemen aanpakken.

Crowd Management en Control:

Met onze expertise in crowd management houden we grote groepen mensen georganiseerd en veilig, zelfs in uitdagende situaties.

Fire & Safety:

Wij bieden uitgebreide brandbeveiligingsdiensten en noodprocedures om ervoor te zorgen dat uw locatie voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Alarmopvolging en Controles:

Onze teams reageren 24/7 op noodsituaties, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologieën om uw locatie te bewaken en te beschermen.

Wij kunnen de benodigde middelen en maatregelen volledig afstemmen op uw situatie. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende Security Check.

 

"Beveiliging is niet alleen een service, het is gemoedsrust. Het is het vertrouwen dat uw activa, uw dierbaren en uw welzijn in goede handen zijn"

Onze Ervaring

In diverse sectoren

Praesidion Security heeft uitgebreide ervaring in verschillende sectoren, waaronder logistiek, pretparken, asielzoekerscentra, penitentiaire inrichtingen, scholen, mobiele surveillance, ad-hoc beveiliging, en anti-fraude. We begrijpen de unieke uitdagingen die elk van deze omgevingen met zich meebrengt en passen onze expertise daarop aan.

Logistieke Sector:

Praesidion Security is gespecialiseerd in de beveiliging van logistieke objecten. Wij ondersteunen u bij het behalen en behouden van de status Authorised Economic Operator.

Asielzoekerscentra:

Onze expertise in beveiliging omvat het waarborgen van veiligheid en orde in asielzoekerscentra, waarbij we rekening houden met gevoelige omstandigheden.

Penitentiaire inrichting:

In penitentiaire inrichtingen zorgen we voor beveiliging en controle, waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van personeel en gedetineerden wordt gehandhaafd.

Pretparken:

We bieden beveiligingsoplossingen op maat voor pretparken om ervoor te zorgen dat bezoekers kunnen genieten van hun dag in een veilige omgeving.

Scholen:

We bieden beveiligingsdiensten die gericht zijn op het creëren van een veilige leeromgeving voor studenten en medewerkers op scholen.

Mobiele Surveillance:

Onze mobiele surveillanceteams bewaken locaties actief en bieden een snelle reactie op potentiële bedreigingen.

Ad-Hoc beveiliging:

Voor situaties die onmiddellijke aandacht vereisen, bieden we ad-hoc beveiligingsoplossingen om snel te reageren op veranderende behoeften.

Anti-Fraude:

We helpen bedrijven fraude te voorkomen en op te sporen door middel van deskundige beveiligingsstrategieën en -protocollen.

Klaar voor hoogwaardige beveiliging?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe Praesidion Security u gemoedsrust kan bieden.